Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Preinscripció  > Accés als estudis  > Idiomes a les EOI  > Cursos flexibilitzats

Cursos flexibilitzats

Són cursos que organitzen de forma progressiva els continguts dels cursos extensius (de 130 hores de durada) en dos cursos –A i B– també extensius, de 65 hores cadascun.

S'imparteixen de setembre a gener i de gener a juny en els centres i dels idiomes que s'especifiquen a la Consulta els centres educatius.

La preinscripció i matrícula segueix el mateix procés i calendari que el dels cursos quadrimestrals.

Les persones que volen accedir per primera vegada a l'aprenentatge de la llengua per mitjà dels cursos flexibilitzats han de preinscriure's al nivell 1A.

Si es tenen coneixements de l'idioma però no es disposa de cap dels documents que permeten l'exempció del test de nivell, cal sol·licitar fer el test.

Pel que fa als cursos flexibilitzats, també s'hi pot accedir directament si es compleixen les condicions següents:

  • Nivell 1B: Si s'ha superat el nivell 1A en la modalitat de curs flexibilitzat o, en la modalitat de curs d'estiu, s'ha assolit el primer curs o el curs 1A a qualsevol de les EOI de Catalunya.
  • Nivell 2B: Si s'ha superat el nivell 2A en la modalitat de curs flexibilitzat o, en la modalitat de curs d'estiu, s'ha assolit el segon curs o el curs 2A a qualsevol de les EOI de Catalunya.
  • Nivell 3B: Si s'ha superat el nivell 3A en la modalitat de curs flexibilitzat o, en la modalitat de curs d'estiu, s'ha assolit el tercer curs o el curs 3A a qualsevol de les EOI de Catalunya.
  • Nivell 4B: Si s'ha superat el nivell 4A en la modalitat de curs flexibilitzat o, en la modalitat de curs d'estiu, s'ha assolit el quart curs o el curs 4A a qualsevol de les EOI de Catalunya.
  • Nivell 5B: Si s'ha superat el nivell 5A en la modalitat de curs flexibilitzat o, en la modalitat de curs d'estiu, s'ha assolit el cinquè curs o el curs 5A a qualsevol de les EOI de Catalunya.
Data d'actualització: 04.04.2018