Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Preinscripció  > Accés als estudis  > Formació professional (grau mitjà)  > Formació professional dual

Formació professional dual


Formació professional dual

En aquesta modalitat d'FP l'estudiant també esdevé aprenent, de manera que combina la formació en el centre educatiu amb l'activitat en una empresa. Durant l'estada formativa l'alumne porta a terme tasques acordades entre l'empresa i el centre educatiu. Abans de preinscriure's és important anar al centre per informar-se. Si el centre imparteix el cicle en més d'una línia, cal consultar en quin torn s'aplica la formació dual. Podeu localitzar els centres que ofereixen formació dual a l'aplicació següent:

  • Centres educatius  

    Per localitzar els centres, com a "Mesura flexibilitzadora" cal triar "Formació professional en alternança" i com a submesura cal triar "Formació professional en alternança dual".

Per preinscriure's a un cicle de grau mitjà de formació professional en la modalitat dual cal seguir el procediment general de preinscripció als cicles de grau mitjà.

Formació professional dual amb criteris d'accés específics

A causa de les característiques de l'activitat a l'empresa i en funció del conveni de col·laboració signat amb cadascuna de les entitats, en determinats cicles i els centres que els ofereixen (vegeu el quadre) s'apliquen criteris específics i s'ha de fer servir la sol·licitud específica.

La sol·licitud i la documentació s'han de presentar al centre triat. 

La preinscripció en algun d'aquests cicles no exclou la possibilitat de preinscriure's en altres ensenyaments postobligatoris i centres.

 


Data d'actualització: 04.04.2018