Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Preinscripció  > Accés als estudis  > Batxillerat  > Consulta els centres educatius

Consulta els centres educatius


Per formalitzar la sol·licitud de preinscripció cal especificar per ordre de preferència les modalitats i els centres educatius a què es vol accedir.

A la consulta de centres hi ha la informació sobre els centres que participen en la preinscripció: situació geogràfica, codi de centre, adreça, telèfon, ensenyaments i grups de cadascun i, si és el cas, l'adscripció amb altres centres.

Els centres adscrits són els que estan vinculats pel Departament d'Ensenyament perquè els alumnes que cursen determinats ensenyaments en un tinguin prioritat per accedir a un altre si els dos estan adscrits.

La consulta de centres amb l'oferta inicial estarà disponible a partir de l'11 de maig de 2018.

Àrees d'influència

Als efectes d'aplicació del criteri de proximitat al centre es té en compte l'àrea d'influència del centre, determinada pels ajuntaments afectats i pels serveis territorials del Departament d'Ensenyament.

Per saber quins centres hi ha dins la vostra àrea d'influència podeu consultar els mateixos centres (generalment exposen un mapa al tauler d'anuncis), els serveis territorials del Departament d'Ensenyament, els ajuntaments i les oficines municipals d'escolarització. A la ciutat de Barcelona, l’àrea d’influència es correspon amb el districte municipal si es tracta d’una batxillerat no artístic; per al batxillerat artístic, l’àrea d’influència és el municipi de Barcelona.


Data d'actualització: 04.04.2018