Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Preinscripció  > Accés als estudis  > Batxillerat  > Centre amb ensenyaments integrats de música i dansa

Centre amb ensenyaments integrats de música i dansa

Les persones que volen accedir l'Institut Escola Oriol Martorell de Barcelona per cursar-hi batxillerat i ensenyaments de música o de dansa cal que presentin la sol·licitud de preinscripció (i la documentació) en aquest centre. Per demanar altres centres poden presentar, durant el mateix període, una segona sol·licitud al centre no integrat demanat en primer lloc.

El calendaris de publicació de l'oferta, presentació de sol·licituds i matrícula, així com la documentació que cal presentar són els mateixos que els establerts per a la resta de centres. El centre pot determinar el calendari de la resta d'actuacions previstes i l'ha de fer públic abans del 9 d'abril de 2018.

Per poder accedir a aquests ensenyaments cal que els sol·licitants obtinguin la valoració positiva de les seves aptituds artístiques mitjançant la superació de la prova específica d'accés de l'especialitat (en música o en dansa).

L'admissió s'efectua d'acord amb el resultat d’aquesta prova, de manera separada per a música i dansa; quan el resultat de la prova és numèric s'ordena de la més alta a la més baixa i si es produeix un empat, s'apliquen els criteris generals de prioritat i, si cal, el sorteig per al número de desempat.

Data d'actualització: 04.04.2018